Peníscola mantindrà els actes religiosos en honor a la seua Patrona durant les Festes Patronals

Adaptant-los a les mesures sanitàries de la nova normalitat

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Peníscola ha anunciat la celebració de la novena amb la qual, tradicionalment, donen inici les Festes Patronals el mes de setembre.

El regidor de l’àrea, Ramón Simó, ha detallat que “s’organitzaran especialment els actes religiosos dels dies 8 i 9 de setembre, garantint les mesures de seguretat en un any especial en el qual volem agrair a la nostra Mare de Déu de l’Ermitana la seua protecció i empara”.

La programació festiva serà reajustada i modificada amb algunes de les activitats culturals i esportives previstes, i s’adaptarà cada acte a les mesures de prevenció requerides per les autoritats sanitàries i “es donarà prioritat als actes centrals celebrats en honor a la Patrona”, ha afegit Simó.

Els pròxims dies es durà a terme una trobada entre la Regidoria i les entitats locals que participen en la celebració per a concretar l’agenda i adaptar els actes a la nova normalitat sense renunciar a les tradicions. “A Peníscola rendirem honors i mostrarem la devoció que professem a la nostra Patrona al setembre, amb responsabilitat i seguretat”, ha expressat l’alcalde, Andrés Martínez.

Directe