La Piscina Municipal de Morella i la de la Fàbrica Giner obriran l’1 de juliol

L’aforament en ambdós espais és limitat i es recomana reservar per a les hores de més afluència de gent

La Piscina Municipal i la Piscina de la Fàbrica Giner estaran obertes a partir de l’u de juliol. Aquestos dos espais segueixen les mesures i protocols de neteja i seguretat per a evitar els contagis de la COVID-19 i es treballa en la senyalització i informació necessàries per a disfrutar de l’estiu a Morella en les condicions actuals. A més, l’aforament serà limitat en torns de dues hores i es podrà reservar als telèfons 681 211 830 la Fàbrica Giner i 620 560 512 la Piscina Municipal de Morella.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “les dues piscines de Morella obriran a partir de l’u de juliol amb les mesures que la situació actual requereix de manera que es garanteix la seguretat i la salut”. L’edil ha explicat que “com que l’aforament és limitat, hi haurà torns de dues hores. No serà necessari reservar amb antelació, però aconsellem fer-ho en les hores de més afluència”.

Rhamsés Ripollés és l’alcalde de Morella

Finalment, Rhamsés ha recordat que “tant a la Piscina Municipal com a la de la Fàbrica Giner hi ha servei de bar i terrassa i l’aforament és suficient per a disfrutar de les dues durant este estiu”.

Cal recordar que la Piscina Municipal de Morella s’ha remodelat durant els últims anys. En l’estiu passat ja es va disminuir el got i es van solucionar els problemes de pèrdua d’aigua. Així, aquest any s’ha actuat en les instal·lacions de la depuradora i en la gespa que rodeja la zona de bany.

Directe