“Les arts amb tu” porten actuacions a 23 poblacions de la Comunitat Valenciana

Morella i Vilafranca albergaran diferents propostes

Una actuació a Vilafranca, en una imatge d'arxiu

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, de la mà de les Arts ha organitzat una programació musical de concerts simfònics i de cambra a càrrec de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana i recitals del Centre de Perfeccionament que comprén una gira per 23 poblacions al llarg del territori valencià els mesos de juny, juliol i setembre sota el títol “Les Arts amb tú’. A això s’ha de sumar la programació de l’òpera ‘El tutor burlat’ de ‘Les Arts Volant’ als cinc municipis que han tingut el títol de Capitalitat Cultural Valenciana: Gandia, Sagunt, Potries, Vilafranca i Altea. L’actuació a Vilafranca d’aquesta òpera tindrà lloc el dia 1 de juliol.

El conseller Vicent Marzà ha apuntat que amb aquesta proposta s’acosta les Arts als pobles i ciutats amb 28 propostes musicals d’excel·lència. Un projecte, segons manifestava el conseller configurat dins de ‘reaCtivem’ gràcies a un treball magnífic dut a terme per l’equip de les Arts i especialment pel seu director artístic, Jesús Iglesias Noriega.

Entre els mesos de juny i juliol es faran concerts de ambra de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana per a cordes i vents, recitals de joves cantants i pianistes del Centre de Perfeccionament, que interpretaran àries d’òpera i romances de sarsuela. ‘Les Arts amb tú’ iniciarà el recorregut aquest dissabte 20 de juny a Sueca i passarà per Morella l’1 de juliol o per Albocàsser el 18 de juliol.

A més cal destacar que l’Orquestra de la Comunitat Valenciana oferirà quatre concerts simfònics en aquest periode a Alacant, Castelló, Orihuela i Sagunt.

Directe