El departament de Vinaròs suma 1 nou positiu COVID

El nombre de pacients curats s'eleva a 14.162 a la Comunitat Valenciana

El Departament de Vinaròs ha sumat en les últimes hores un nou positiu per coronavirus confirmat per PCR el que eleva les xifres en aquest territori on s’inclou gran part de la comarca dels Ports fins a 161 contagiats i 30 defuncions.

Per la seua banda, en tot el territori valencià les altes a pacients continuen en augment i, en les últimes 24 hores, s’han registrat 125, que eleven a 14.162 el total de persones curades. En aquests moments 85 persones romanen ingressades, 9 d’elles en UCI. En Castelló 6, dos menys que ahir i cap d’ells en UCI.

Quant a casos positius nous, des de l’actualització d’aquest dimecres s’han detectat 10 casos (2 a Castelló) a través de PCR que eleven a 11.441 el total de positius des que va començar la pandèmia. De tots ells, queden actius 2.069 casos, la qual cosa suposa un 11,6% del total.

En les últimes hores s’ha notificat una nova defunció per coronavirus en una residència de la Comunitat Valenciana, per la qual cosa el total ascendeix a 1.466 persones.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus ha estat de 405.313, de les quals 289.209 han estat a través de PCR i 116.104 a través de test ràpid.

Directe