Morella cedeix un espai per a mantindre el servei de rehabilitació

S’ubicarà a la planta baixa de l’edifici del CISE, on ja van estar els serveis sanitaris

L’Ajuntament de Morella cedeix un espai de l’edifici del CISE a la Conselleria de Sanitat per a albergar el servei de rehabilitació. Cal explicar que aquest l’utilitzen veïns i veïnes de tota la comarca dels Ports i comarques veïnes, de manera que la nova ubicació facilitarà l’accés i l’atenció, just davant del Centre de Salut de Morella. Així, avui han començat les obres de condicionament d’aquest espai i el ple extraordinari d’aquesta vesprada abordarà l’informe d’aquest servei i el canvi d’ubicació.

La regidora de Benestar Social i Promoció de la Salut, Malú Blasco, ha explicat que “aquest servei estava ubicat a la residència de la 3a edat i fa temps que demanàvem un canvi d’ubicació per a facilitar l’accés a les persones que l’utilitzen”.

Malú Blasco és la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Morella

L’edil ha destacat que “a Morella venen a rehabilitació veïns i veïnes dels Ports i de comarques properes, de manera que el nou espai tindrà una ubicació més adient, just enfront del Centre de Salut”. També ha comentat que “ja han començat els treballs de condicionament de l’espai per albergar el servei de rehabilitació i esperem que prompte puga estar en funcionament”.

El de rehabilitació és un servei fonamental que es dóna a Morella. Així, cal destacar la col·laboració i agilitat de la Conselleria de Sanitat i l’Ajuntament de Morella a l’hora de tramitar aquesta solució i canvi d’ubicació. Cal recordar que l’edifici del CISE va albergar els serveis del Centre de Salut de Morella durant les obres de rehabilitació i millora d’aquest.

Directe