L’Ajuntament millorarà l’asfalt de vies urbanes i camins rurals

Amb una partida de 100.000€ per millorar el traçat i oferir uns vials més segurs

L’Ajuntament de Vinaròs iniciarà en els propers dies treballs de millora de l’asfalt en camins rurals i en diverses vies urbanes. Aquestes feines consistiran en fresar i aplicar doble reg asfàltic en els trams més malmesos del Camí de Càlig, Camí de les Egües i Camí de Xivert. Totes aquestes obres han estat atorgades a l’empresa G. Barreda per un import de 48.000€ i suposaran actuar en 11.500 metres quadrats.

Pel que fa a les vies urbanes, s’aplicarà la tècnica de l’asfalt semi-calent, un sistema molt més eficient i respectuós amb el medi ambient, perquè suposa una reducció de les emissions de CO2 a l’atmosfera, a més d’oferir més durabilitat a l’asfalt. En aquest cas s’actuarà en el carrer de Sant Joaquim, en els vials de Cala Puntal R, M i N, així també com a la Costa Nord en els carrers d’Illa Grossa i Eivissa.

D’altra banda, també s’actuarà en el Camí de la Closa per tal d’eliminar els punts que pateixen problemes d’acumulació d’aigua. Es tracta d’una reivindicació per part dels veïns, que serà atesa en les properes setmanes amb l’anivellament del tram més conflictiu.

Totes aquestes intervencions ascendeixen a 41.000€ i han estat adjudicades a l’empresa BECSA, que actuarà en un total de 3.500 metres quadrats.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha explicat que “totes aquestes feines de millora dels vials estaven previstes des d’inicis d’aquest any, però degut a l’estat d’alarma s’han hagut de posposar fins permetre la seua execució”. Per acabar anunciava que s’ha previst un segon paquet d’actuacions per aquest mateix any, tant en camins rurals com en vies urbanes, per oferir als veïns unes carreteres més segures.

Directe