Detingut un home de 57 anys per cultivar marihuana

Tenia 100 plantes al monte públic de Vallivana

Detingut un home de 57 anys per cultivar marihuana

La Guàrdia Civil ha detingut a un home de 57 anys com a suposat autor d’un delicte de cultiu i elaboració de droga després d’intervindre-li 100 plantes de marihuana, útils per al cultiu, una aixadella, poals de regadiu i sacs d’abonament prop del Santuari de la Verge de Vallivana a Morella, segons ha informat l’Institut Armat.

La investigació va començar el dia 1 de novembre del passat any, quan els agents van identificar per Morella a una persona que circulava en un vehicle en l’interior del qual portava eines de cultiu i sacs i va manifestar que es traslladava a la localitat de Cantavieja.

Així mateix, els agents van observar el passat 13 de juny la presència d’una persona caminant per la muntanya en la zona del Barranc de Vallivana, i en els voltants es trobava estacionat el turisme que es va identificar el passat dia 1 de novembre.

En entrevistar-se amb l’home, aquest va començar a mostrar un alt grau de nerviosisme, per la qual cosa els agents van realitzar un reconeixement de la zona i descobrint un lloc delimitat per un filferro i dins útils per al cultiu, una aixada, poals de regadiu, sacs d’abonament i 100 jardineres amb brots de marihuana. L’aigua per al reg era recollida d’una finca pròxima de bestiar i després de salvar la tanca perimetral de seguretat proveïa a la plantació.

Per tot això es va procedir a la seua identificació i detenció com a suposat autor d’un delicte de cultiu i elaboració de drogues. Les diligències han sigut entregades en els Jutjats de Vinaròs. L’actuació ha sigut efectuada per efectius de la Guàrdia Civil de Morella.

Directe