Peníscola fa tests PCR a la Policia i Serveis Socials

Per a l'inici progressiu del treball presencial

La Regidoria de Personal de l’Ajuntament de Peníscola està ultimant els tràmits administratius per a procedir a la realització de test PCR als empleats públics, davant l’inici progressiu del treball presencial, per part dels treballadors públics, en les dependències municipals.

“Aquesta mesura no sols ens dóna seguretat en els centres de treball, sinó que garanteix una atenció segura a la ciutadania” ha explicat la regidora de l’àrea, Dolores Bayarri, que va proposar la mesura en l’últim Comité de Seguretat i Salut celebrat amb els funcionaris municipals.

“La mesura ha sigut molt ben acollida” ha assegurat la regidora, que ha agraït als departaments d’Intervenció i Contractació la seua implicació en la ràpida tramitació d’aquesta gestió.

Els primers tests es realitzaran en els pròxims dies als equips de treball que més exposats estan al contacte amb el públic, com la Policia Local o el personal d’atenció domiciliària dels Serveis Socials municipals. Es continuarà per la resta d’equips de treball, prioritzant els que estan en atenció al públic, com el Servei d’Atenció Ciutadana o els informadors turístics, per a completar la totalitat de la plantilla de treballadors municipals.

“Estem treballant en açò durant moltes setmanes, primerament les autoritats sanitàries no permetien realitzar tests sense prescripció mèdica; després, l’altíssima demanda no permetia el proveïment massiu d’aquesta mena de tests de detecció; vam sol·licitar a Diputació i Generalitat que ens facilitaren tests, sense resposta; per fi hem aconseguit un proveïdor fiable a un preu competitiu i podrem realitzar-los” ha explicat el mateix alcalde, Andrés Martínez, que ha felicitat a l’àrea de Personal per impulsar la mesura.

Directe