Vilafranca viu un Capsigrany virtual

Amb vídeos i entrevistes a 'Vilafranca es queda a casa' durant el cap de setmana en que s'hauria celebrat

Vilafranca ha viscut aquest cap de setmana un ‘Capsigrany’ diferent i virtual en el cap de setmana en el que s’haguera hagut de celebrar la mostra de teatre vilafranquina. Amb videos i entrevistes al Canal de Youtube ‘Vilafranca es queda a casa’ s’ha fet un repàs a la història de la mostra i els seus inicis que es remunten als anys 90 i que ja ha complit els 20 anys d’existència.

Els membres de l’organització de la mostra de teatre van haver de triar nom per a l’esdeveniment i es va decidir el nom de ‘Capsigrany’ que compta amb diferents significats. L’ull del ‘Capsigrany’ és el logotip oficial de la mostra de teatre des de fa molts anys i les noves generacions de l’organització valoren aquest distintiu tant característic de la mostra.

El ‘Capsigrany’ va nàixer i ha crescut sempre amb la idea de donar a conèixer tant Vilafranca com tota la comarca dels Ports en una zona on l’afició pel teatre ha anat a més amb el pas dels anys. Fins i tot l’Institut de Vilafranca va crear una assignatura amb el teatre com a protagonista i amb actuacions a la pròpia mostra de teatre ‘Capsigrany’.

La mostra de teatre amb els seus 20 anys està comptant amb una important presència de gent jove a l’organització que viuen el teatre amb gran passió.

La màgia del teatre amb el Capsigrany tornarà al 2021 després d’aquest paró obligatori d’enguany i recordat a ‘Vilafranca es queda a casa’.

Directe