La Diputació de Castelló reobri al públic demà dijous el Castell de Peníscola

Amb un aforament màxim de 300 persones en la fase 2 de la desescalada

La diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, ha informat que demà dijous es reobrirà al públic el Castell de Peníscola respectant els protocols elaborats per les autoritats sanitàries i fent complir les distàncies de seguretat i les restriccions d’aforament.

Per a preservar la salut dels treballadors i els usuaris s’han col·locat mampares protecció en els punts de venda d’entrades i s’ha activat un sistema de verificació a través de PDA perquè el personal que habilita l’accés no haja de tocar els tiquets. La mesura es millorarà en els pròxims dies amb la col·locació de torns d’accés.

A més s’ha situat gel hidroalcohòlic en 20 punts del castell perquè els visitants puguen llavar-se les mans en entrar en la fortalesa i durant el recorregut si han d’utilitzar baranes o un altre tipus d’agafadors.

Mentre la Comunitat Valenciana romanga en la fase 2 de la desescalada l’aforament màxim permés serà de 300 persones i si es confirma el passe a la fase III a partir del dilluns 15 de juny la xifra s’ampliarà fins a 450.

Ruth Sanz ha agraït “el treball realitzat per la direcció i les treballadores i treballadors del recinte perquè tot estiga disposat per a la reobertura del Castell de Peníscola, que és una de les principals joies de la nostra província”.

Directe