El Morrongo i la Caracola renoven un any més les dos banderes blaves per a Benicarló

Les platges han reobert aquest dimecres

Benicarló tindrà un any més dos platges amb bandera blava. Amb una mica de retard respecte d’anys anteriors per la situació de crisi sanitària, el Morrongo i la Caracola han rebut de nou, per part de la FEE (Fundació d’Educació Ambiental), el reconeixement a nivell europeu per l’elevada qualitat ambiental de les seues platges i per l’excel·lència dels serveis que ofereixen.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, s’ha mostrat satisfeta pels dos distintius aconseguits, «fruit del treball realitzat durant tot l’any i dels recursos que s’han destinat a tindre les platges en les millors condicions». Cardona ha remarcat que «les dos banderes reconeixen l’esforç públic en el compliment dels criteris de qualitat en l’aigua i en la sorra, així com en els serveis de seguretat i accessibilitat per a les persones amb discapacitat».

Finalment, la regidora ha volgut recordar «l’esforç complementari que hem hagut de fer enguany per adequar les platges amb totes les garanties sanitàries i de seguretat per evitar contagis i fer front a la pandèmia de la covid19». Benicarló les ha reobert aquest dimecres, un cop s’ha entrat en la fase 2 de la desescalada i s’han pogut garantir les mesures de seguretat.

Habitualment, la hissada de la bandera blava a Benicarló es feia coincidint amb la nit de Sant Joan però les actuals circumstàncies obligaran a fixar una altra data.

Directe