Els majors de la residència de Benicarló reben les primeres visites

A l’aire lliure i en una sala que s’ha habilitat exclusivament per a les visites

Avui han començat les visites al Centre Geriàtric Sant Bartomeu. Els residents han pogut disfrutar de la companyia dels familiars en diferents espais a l’aire lliure i en una sala que s’ha habilitat exclusivament per a les visites. La sala s’ha ubicat en un espai separat de l’edifici central per tal d’evitar que els familiars passen per les dependències interiors. L’accés, tant per a la sala interior com per als espais oberts es fa pel carrer del Doctor Fléming.

En el cas dels familiars de residents que estan enllitats, l’accés es fa adoptant totes les mesures de seguretat necessàries per a què puguen accedir a les habitacions.

La presidenta de l’OACSE, Gemma Cerdà, ha valorat «l’esforç de tot el personal del centre per a fer les visites el més còmodes possible, tant per als familiars com per als residents» i ha assenyalat que «de moment, avui hem començat amb una visita darrere de l’altra però de cara als propers dies, la intenció és atendre diverses visites simultàniament aprofitant els diferents espais que s’han habilitat».

Directe