Un minut de silenci en memòria de les víctimes de la covid-19

S'han celebrat arreu del nostre territori, tancant els 10 dies de dol decretats pel govern

Un minut de silenci en memòria de les víctimes de la covid-19

Els pobles del territori han guardat aquest migdia un minut de silenci en memòria de les víctimes de la COVID-19, acte celebrat en l’últim dels deu dies de dol oficial que va decretar el Govern d’Espanya el passat 27 de maig, el més llarg de la història democràtica del nostre país.

En el cas de Morella l’alcalde Rhamsés Ripollés ha manifestat, en acabar la concentració que tenim “sempre en el record aquelles persones que ja no estan. Agraïment immens als professionals i moltes persones anònimes que treballen per la salut i fer la vida més fàcil en estos moments. Des de l’Ajuntament de Morella, treballem i ho volem fer amb el teixit social i associatiu de la nostra ciutat, per organitzar un merescut i just homenatge, entre altres activitats i commemoracions”

El el cas de la Diputació de Castelló ha sigut José Martí, el president de la institució, qui ha estat acompanyat per treballadors i membres de la corporació en un acte celebrat enfront de les portes del Palau Provincial.

Martí ha insistit en la “absolut reconeixement de tota la societat espanyola a les víctimes de la pandèmia i suport als seus familiars”. El president de la Diputació també ha volgut enaltir el “extraordinari treball de tots els professionals que des dels diferents àmbits han fet front al virus”.

José Martí remarca que “des de l’ajuntament d’ajuntaments que és la Diputació volem recordar-li a la ciutadania que som ací i que treballarem perquè les conseqüències econòmiques i socials del la pandèmia siga les menors possibles”.

Directe