Es canalitzen els rentapeus i es reparen les estacions de bombeig de les platges

Amb una inversió de Turisme després del pas de la borrasca Gloria

Es canalitzen els rentapeus i es reparen les estacions de bombeig de les platges

Vinaròs és un dels municipis costaners que s’ha vist beneficiat per la inversió de 10 milions d’euros que ha fet Turisme Comunitat Valenciana per a reparar els desperfectes de la borrasca Gloria i reforçar la seguretat de les platges amb motiu de a crisi sanitària.

Avui mateix s’han posat en marxa les feines de reparació de les canalitzacions dels rentapeus i les estacions de bombeig, a més de la recuperació del mobiliari que es va veure afectat pel temporal marítim. El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que “aquestes feines, afegides a les que ha desenvolupat Obres i Serveis en les darreres setmanes, permetran oferir unes platges accessibles i en òptimes condicions per als banyistes”.
Albella ha volgut agrair el compromís de Turisme Comunitat Valenciana amb Vinaròs i en especial al secretari autonòmic, Francesc Colomer, assenyalant que sempre s’ha mostrat disposat a atendre les necessitats i reivindicacions del municipi en matèria turística.

Cal destacar que Turisme Comunitat Valenciana ha preparat una inversió total de 10 milions d’euros entre tots els municipis costaners, dels quals 7 milions es destinaran per a reparar els danys de la borrasca Glòria, mentre que els altres 3 milions restants, serviran per a reforçar la seguretat de les platges amb campanyes informatives.

Directe