La Cova Remígia es podrà visitar tots els caps de setmana de juny

Té més de 750 figures en bon estat de conservació

La Cova Remígia es podrà visitar tots els caps de setmana de juny

El proper cap de setmana es reprendran les visites guiades a la Cova Remígia d’Ares del Maestrat.Amb més de 750 figures en bon estat de conservació, l’abric d’Ares va ser descobert a principis del s. XX. Predominen les escenes de caça, amb representació de cabres, bous i cérvols.

Dins de la Fase 2 de la desescalada, l’Ajuntament d’Ares i el Museu Cultural de la Valltorta ha decidit obrir de nou les visites des del Mas de la Montalbana fins a la Cova Remígia. Els visitants hauran d’entrar de 4 en 4 a l’abric, per tal de poder mantenir la distància de seguretat, i amb mascareta.

Per visitar l’abric, cal inscripció prèvia a través del Museu de la Valltorta. Es podrà visitar tots els dissabtes i diumenges de juny a les 11h i a les 17h. Des de la Valltorta s’espera mantenir o ampliar aquest horari al llarg de juliol i agost, però tot dependrà de l’evolució de l’actual situació.

Directe