“Han sigut setmanes molt dures en les que s’ha passat por”

Mónica Herrera és la directora d'infermeria de l'Hospital de Vinaròs

La Directora d’infermeria de l’Hospital de Vinaròs, Mónica Herrera, reconeix com la lluita contra el coronavirus ha deixat “setmanes molt dures, en les que s’ha passat por”. Herrera
afirma que la professionalitat de totes les categories sanitàries i no sanitàries en un esforç comú han contribuït a mitigar la pandèmia al Departament de Salut de Vinaròs, un dels que han tingut menys incidència del covid-19 de tota la Comunitat Valenciana.

Herrera ha fet aquestes declaracions durant una entrevista a SER Maestrat on ha explicat com ha viscut el col·lectiu sanitari hospitalari una situació tan difícil i dura, tant física com emocionalment.

La directora d’infermeria ha dit que “s’han produït situacions personals complicades especialment entre les dones sanitàries en haver de compaginar tasques domèstiques i de vegades la cura de familiars d’edat avançada amb el treball” posant per davant la cura dels pacients davant de la seua pròpia vida personal. De fet, la mateixa Mónica ha estat dos mesos sense conviure amb la seva família directament.

La responsable sanitària ha fet una crida a la ciutadania perquè continue adoptant precaucions perquè, encara que les dades milloren dia a dia, “açò no ha passat encara”.

Directe