Peníscola obre les seues platges amb baixa ocupació i ambient tranquil

Cinc equips de socorrisme vigilen les platges urbanes des d’avui

Peníscola obre les seues platges amb baixa ocupació i ambient tranquil

L’entrada en vigor de la fase dos de la desescalada prevista pel Govern permet l’obertura de les platges i Peníscola ha inaugurat avui la temporada de bany.

“Hem posat en marxa els serveis essencials i imprescindibles, atenent a la baixa ocupació prevista per a les platges en aquests primers dies, en els quals la mobilitat està encara molt restringida a l’àmbit provincial” ha explicat la regidora de l’àrea, Raquel París. Així, avui les platges urbanes de Peníscola han obert al bany amb cinc equips de salvament i socorrisme en marxa i amb un protocol de neteja especialment dissenyat per a això.

Des d’avui, els equips de socorrisme estan realitzant batudes a peu per tots els arenals de les dues platges urbanes, platja Nord i platja Sud. Amb l’inici del mes de juliol i fins al final de la temporada de bany es duplicarà el nombre de socorristes a les platges. “La previsió és que es produïsca un augment en l’ocupació de la destinació a partir dels últims dies del mes de juny, moment en el qual esperem una major ocupació en platges, conseqüència de l’increment de la mobilitat i l’obertura del major nombre de places d’allotjament”, ha explicat París, qui ha destacat que “procedirem a la renovació de les cinc casetes de socors situades en ambdues platges”.

La Policia Local fa tasques
informatives als accessos

“L’ambient és bastant tranquil, la platja és molt àmplia i té una capacitat de més de 25.000 persones respectant les distàncies recomanades per les autoritats sanitàries, fins que assolim aquestes xifres falten encara unes quantes setmanes”, ha dit la regidora París.

És per això que en aquests dies ·estarem ampliant serveis, activant els diferents dispositius i conscienciant els banyistes que vagen arribant, de la importància de la seua coresponsabilitat perquè tots puguem prendre al bany i ocupar la platja en condicions de seguretat” ha valorat la regidora.

Directe