Morella ultima la que serà l’exposició del confinament

Última setmana per a enviar les fotografies des dels balcons o les manualitats, pintures i altres creativitats

Morella avança en les fases de la desescalada junt amb tota la Comunitat Valenciana. Durant aquestos mesos de confinament i Estat d’Alarma provocats per la COVID-19, la ciutat va impulsar dues exposicions amb la participació de les veïnes i veïns. Així, el termini per a enviar el material d’aquestes acaba aquest diumenge 7 de juny.

Cal recordar que es tracta de dues iniciatives que pretenen recordar els mesos passats i mostrar com es veia la ciutat durant el confinament. Així, es va organitzar un concurs de fotografia des dels balcons, el qual també va acceptar la participació de fotografies de paisatges, passejos i esport quan la situació ho va permetre. Aquest compta amb premis Regala Morella valorats en 100, 50 i 25 euros.

A més, també està prevista una altra exposició amb tot allò que xiquetes, xiquets i grans estan creant a casa com quadres, narracions, dibuixos i manualitats. Per a participar en aquestes iniciatives, cal enviar les imatges al correu electrònic expomorellacreativa@gmail.com. En el cas de les manualitats, és necessari enviar les mides aproximades del material.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “hem rebut material diferent i variat durant estos mesos i encara es pot participar en aquestes exposicions fins al diumenge 7 de juny”. L’edil ha explicat que “aquestes exposicions mostraran l’evolució de l’Estat d’Alarma a Morella amb les fotos des dels balcons i les creativitats que la gent a fet a casa, així com els paisatges dels primers passejos i eixides a fer esport”. Finalment, Rocío ha volgut “animar a totes i tots a participar en estes exposicions que recordaran la situació que hem viscut durant els mesos passats”.

Directe