El banc d’aliments precisa ara de productes d’higiene

Les donacions en general han augmentat durant la crisi del Covid-19

El banc d’aliments precisa ara de productes d’higiene

Els productes d’higiene personal i neteja de la casa, ara més que mai, s’han converit en un producte de primera necessitat al que no totes les famílies poden accedir. Amb l’esclat de la crisi de la covid-19 el consum d’aquests productes ha augmentat considerablement, i el banc d’aliments, també ha aportat aquest tipus de productes a les famílies més necessitades. Per això, des del departament de benestar social de l’ajuntament de Morella es fa una crida al veïnat per incrementar aquest tipus de productes en les seues donacions al banc d’aliments.


Malú Blasco és la regidora de Benestar social

L’ajuntament de Morella treballa conjuntament amb Creu Roja per garantir els productes essencials per a la vida a les famílies més desfavorides de la localitat. L’ONG aporta llaunes i aliments bàsics, al que cal sumar les donacions dels veïns als punts instal·lats a diferents comerços i les aportacions de l’ajuntament en forma de productes o xecs perquè les famílies puguin accedir als aliments frescs com la carn, el peix o les fruites i verdures.

Amb la crisi del COVID-19 s’ha triplicat el nombre de persones que necessiten d’aquest servei, però també s’han incrementat les donacions veïnals a aquest fons.

Durant les properes jornades s’instal·laran als punts de recollida habituals nous cartells per conscienciar i donar a conéixer la importància d’aquest servei, que ara més que mai, és fonamental per a moltes famílies de Morella.

Directe