Alcossebre forma part d’un pla pilot de Diputació per a la reobertura de les platges

Vinaròs o Peníscola ja les han reobert mentre que Benicarló ho farà en breu

Prendre el bany i el sol, complint amb les distàncies de seguretat a la sorra i l’aigua, serà possible des d’avui en la majoria de platges dels 16 municipis costaners de la província de Castelló, que estrenen la temporada amb una qualitat de l’aigua “excel·lent”, segons l’últim informe oficial de la Conselleria.Al nostre territori, permeten ja avui el bany Vinaròs i Peníscola. Mentre que les platges de Benicarló sí que han dit que avui encara seguiran clausurades i anunciaran la data de la reapertura aquesta setmana.

Pel que fa a Alcossebre, treballen, com la resta, en els plans de contingència per evitar contagis per la covid-19. Alcossebre serà el municipi pilot per a un pla referent que impulsa la Diputació. En tot cas, les platges que obrin en la jornada avui ho faran amb serveis mínims, i fins i tot sense socorristes algunes, però els aniran reforçant. Seguiran precintats rentapeus, dutxes i jocs infantils, fins que es pugue assegurar, en cada cas, la desinfecció i que són segurs, amb els protocols indicats.

Directe