Sant Mateu derrocarà l’antic col·legi per a fer-ne un de nou

Pel moment s'han instal·lat ja les aules prefabricades per a poder tornar a l'escola

El Col·legi públic Mare de Déu dels Àngels de Sant Mateu amb més de quaranta anys d’antiguitat compta amb nombrosos desperfectes arquitectònics, pel que en els pròxims mesos serà derrocat per a la construcció d’un nou. Aquesta setmana, l’Ajuntament ha rebut les aules prefabricades que el substituiran temporalment. D’altra banda, també es rehabilitaran les antigues escoles per a preservar la seua protecció històrica i alhora modernitzar l’immoble. No obstant això, es mantindrà la seua estètica de la Segona República.

D’aquesta manera Sant Mateu continua avançant en el projecte del nou col·legi amb l’objectiu d’oferir als xiquets i xiquetes del municipi una escola moderna i amb les millors instal·lacions possibles. En els darrers dies s’han rebut les aules prefabricades que el substituiran i en breus sortirà a licitació l’execució d’aquest projecte que s’emmarca dins del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana.

El nou aulari, instal·lat a l’exterior del poliesportiu municipal i totalment equiparat amb tot el necessari per a les classes, incloses les aules de música, menjador i cuina, substituirà temporalment a l’escola Mare de Déu dels Àngels.


Anna Besalduch és l’alcaldessa de Sant Mateu

Pel que fa a la licitació es preveu que estiga adjudicada a finals de juliol principis d’agost perquè es puga continuar endavant amb el projecte i la nova escola de Sant Mateu siga una realitat.

D’altra banda, l’ajuntament també té previst condicionar la zona de jardí exterior que està al costat del parc infantil, amb balles i totes les mesure necessàries perquè els més petits tinguen un espai a l’hora del pati.

Directe