Cinc equips de socorrisme vigilaran les platges urbanes de Peníscola

Peníscola programa el dispositiu de socorrisme per a la reobertura de les platges

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola està treballant en la posada en marxa del servei de socorrisme a les platges de la localitat quan es produïsca l’autorització del pas a la fase 2 de la desescalada per part del Govern d’Espanya.

Dilluns que ve, 1 de juny, amb l’entrada de tota la Comunitat Valenciana a la fase 2 de la desescalada, s’iniciarà el servei de salvament i socorrisme. Des del consistori, juntament amb l’empresa concessionària, s’està ultimant la ubicació dels cinc equips que treballaran aquestes primeres setmanes amb baixa previsió ocupacional de la platja.

Les accions a realitzar en aquests primers dies consistiran en batudes a peu per tots els arenals de les dues platges urbanes, platja Nord i platja Sud. Amb l’inici del mes de juliol i fins al final de la temporada de bany es duplicarà el nombre de socorristes en platges.

“La previsió és que es produïsca un augment en l’ocupació de la destinació a partir de l’1 de juliol, moment en el qual esperem una major ocupació en platges conseqüència de l’increment de la mobilitat i l’obertura del major nombre de places d’allotjament”, ha explicat la responsable de l’Àrea de Turisme, Raquel París, qui ha destacat que “procedirem a la renovació de les cinc casetes d’auxili situades en totes dues platges”.

Directe