Ximo Puig i Ana Barceló demanen “prudència” durant l’avanç en la desescalada

El president de la Generalitat i la consellera de Sanitat mostren la seua satisfacció per passar a fase 2

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha demanat que actuem “amb prudència” i que “no ens relaxem” davant l’anunci que s’ha fet aquesta vesprada al voltant que tota la Comunitat Valenciana passa a la Fase 2 a partir de dilluns.

“S’eliminen franges horàries, es podrà estar a l’interior de cafeteries i bars, obrin comerços grans, les platges i piscines permeten l’ús. Avancem gràcies a l’esforç col·lectiu”, ha apuntat Puig en un missatge a les xarxes socials.

“Encara queda un
llarg camí”

Per la seua part, la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha afirmat en un vídeo que aquest pas a la fase 2 del desconfinament del conjunt del País Valencià a partir del proper dilluns 1 de juny “és una bona notícia” seguint amb la desescalada, i que ha volgut “comparèixer simplement per a donar-los les gràcies” a tots els valencians. “Gràcies per la responsabilitat que han tingut durant tot aquest temps. Gràcies per mantenir la distància i per seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries” i per “ser prudents”, continua la Consellera Barceló en el seu missatge publicat a les xarxes socials de la conselleria de Sanitat.

“Queda un llarg camí” al que “alguns ja no podran arribar amb la resta”. Però ha expresat la seua voluntat de que, a les següents fases “poguem arribar tots”.

Directe