Benicarló busca propostes d’activitats per a les properes festes

Es pot participar enviant suggeriments fins al pròxim divendres 19 de juny a les 14h

Benicarló, tal com va anunciar el passat 5 de maig, la Regidoria de Festes i Falles i la Comissió de Festes, enguany no podrà celebrar les seues festes majors com s’han dut a terme en els últims anys. És per això, que des de l’Ajuntament animen a totes les entitats benicarlandes, a enviar propostes de possibles activitats per a les properes festes.

Tenint en compte tots els escenaris possibles dins de la inusual situació que estem vivint a causa de la pandèmia, l’Ajuntament de Benicarló ha remés un comunicat a les associacions de Benicarló, on remarquen que la Comissió de Festes i tots els agents implicats estan oberts a qualsevol proposta per part de les entitats interessades a dur a terme alguna activitat en les properes festes majors, així mateix, han destacat que ells mateixos valoraran la viabilitat de l’acte proposat, on primarà la seguretat de la ciutadania.


El termini per a presentar les propostes al registre general de l’Ajuntament, s’ha obert aquest mateix dimecres i estarà obert fins al pròxim divendres 19 de juny a les 14h. Les entitats poden fer les seues aportacions al correu electrònic correu.registre@ajuntamentdebenicarlo.org.

Directe