Los Vespacitos fan parada a Morella

Moltes són les formes de fer turisme, i el motor és una d'elles

Mascareta posada, distanciament social i motor en marxa! Los Vespacitos han arribat des de Castelló fent soroll a Morella. Ells són aficionats a les Vespes i amb l’entrada a la Fase 1 han pogut retrobar-se per fer el que més els agrada: conèixer racons de la nostra geografia amb les seues motos.

Després de dos mesos sense posar en marxa el motor de les seues vespes, creuen que ja ha arribat el moment de reprendre la seua marxa habitual. En grups de 10, sols per carreteres castellonenques, complint tota la normativa i amb moltes ganes de retrobar-se, així han arribat fins a Morella per esmorzar entre els seus porxes i per fi, tornar a riure en bona companyia.

Ja amb la pròxima aventura en ment, Los Vespacitos tornen a la carretera despedint-se de Morella, sabent, que no tardaran gaire a tornar a fer una visita a la comarca dels Ports.

Directe