L’Aplec engega la campanya “Apostem pels Ports”

Des de l’organització es vol donar suport al comerç local de la comarca

L’Aplec dels Ports ha realitzat una nova campanya per tal de conscienciar sobre la importància de comprar al poble per tal de mantenir el comerç local viu.

Amb aquesta iniciativa es pretén potenciar el teixit comercial, donant suport als establiments locals que arran la situació produïda per la COVID-19 han permés accedir a un servei segur i de qualitat. És per això, que l’Aplec ha engegat la segona campanya “Apostem pels Ports” amb una enquesta que ajuda a veure quan i com apostem pels Ports i alhora per poder continuar millorant els mitjans i els serveis del nostre territori.


Així mateix, des de l’Organització de l’Aplec de Forcall s’ha preparat uns vídeos de conscienciació perquè els veïns i veïnes dels Ports continuen comprant als seus pobles on petits comerços dels Ports expliquen de primera mà com han viscut aquesta situació i per què és tan necessari apostar pel comerç local.

Javi Tena, de la botiga Argimiro de Morella explica les facilitats que el comerç local ha aportat al veïnat durant aquests mesos de confinament, En tot este temps no han tancat cap dia per poder abastir a la població.

Lola Sancho que és qui porta l’única botiga d’alimentació de La Mata i Fina Adell de Castellfort, ens expliquen que en aquests mesos les vendes s’han incrementat. Destaquen que comprant al poble després de l’Estat d’Alarma, el seu treball està assegurat.

Des de l’Aplec es vol continuar donant suport a aquest sector tan imprescindible per a la comarca i animen a tothom a comprar al poble perquè es puguen mantenir actius els establiments de tota la vida.

Directe