Es suspenen oficialment les Festes Patronals de Portell

El pressupost destinat a les mateixes es redirigirà a fons socials

Una imatge dels festejos de l'any passat

L’Ajuntament de Portell i la Comissió de Festes han decidit per mutu acord suspendre les festes patronals d’agost del 2020, una decisió que ha estat presa per força major a causa de l’estat d’emergència que vivim, per tal d’evitar situacions d’aglomeració i possible risc de rebrot del virus al municipi de Portell.

Vora uns 9000€ del pressupost municipal anaven destinats a les festes patronals i el consistori ja ha redirigit aquests diners a altres fins, tots amb caràcter social. Per una banda, part del pressupost anirà destinat a ajudar econòmicament als veïns afectats laboralment per la Covid-19 i, per una altra banda, l’Ajuntament ja està treballant en l’aplicació d’un estudi serològic per als veïns de Portell que serà finançat amb part dels diners destinats a les festes.

D’aquesta manera, tot i no poder celebrar les esperades Festes d’agost, el municipi invertirà en fons socials per tal de conéixer en quin punt es troba pel que respecta la Covid-19 i per ajudar als veïns que més ho necessiten.

Directe