Vinaròs està entre els 7 departaments amb menor taxa de Covid-19

Així ho explica la directora de l'hospital Vanesa Jorge

Vinaròs està entre els 7 departaments amb menor taxa de Covid-19

El Departament de Salut de Vinaròs estàs entre els set departaments amb menor taxa d’incidència de Covid-19 de tota la Comunitat. Així ho ha afirmat aquesta setmana la Gerent del Departament i Directora de l’Hospital de Vinaròs Vanesa Jorge Vidal al programa “Hoy por Hoy” de Ser Maestrat.

La gerent ha assenyalat que “actualment estem molt bé respecte a com havíem estat, la situació està controlada a l’hospital i ara cal controlar el carrer, per això, els equips d’Atenció primària estan treballant intensament des del passat dia 11”.

Vanesa Jorge ha destacat els difícils moments que ha passat també aquest departament i els professionals als quals ha agraït “l’immens esforç que estan realitzat en tots els àmbits”.

La gerent de l’hospital ha afirmaT que, en aquest departament, mai han faltat equips. Tot i això s’ha hagut de fer “una utilització molt racional dels mateixos fins que s’ha pogut disposar de material en quantitat” abundant.

Vanesa Jorge ha dit també que els ciutadans “ho han fet molt bé” en aquest departament pel que respecta al confinament “però continuem necessitant el compromís i la responsabilitat de totes les persones per a evitar el rebrot que a tots ens preocupa”.

Directe