Quines comunitats passaràn a fase 2 el dilluns?

Ho anuncien els ministres Illa i Montero, tot i que la Comunitat Valenciana ha demanat romandre en fase 1 una setmana més

Video Thumbnail
🔴 DIRECTO | Escucha la Cadena SER en vivo
La ministra Portaveu, María Jesús Montero, i el ministre de Sanitat, Salvador Illa informen en una roda de premsa dels canvis de fase sol·licitats per les comunitats autònomes. La Comunitat Valenciana ja es coneix que no avançarà en la desescalada per precaució, donat que s'ha produït un lleuger rep

La ministra Portaveu, María Jesús Montero, i el ministre de Sanitat, Salvador Illa informen en una roda de premsa dels canvis de fase sol·licitats per les comunitats autònomes. La Comunitat Valenciana ja es coneix que no avançarà en la desescalada per precaució, donat que s’ha produït un lleuger repunt dels contagis i espera avançar conjuntament les tres províncies a partir de l’1 de juny.

Directe