La Fira de la Magdalena d’enguany es suspèn oficialment

També s'han cancel·lat ja altres cites com la Volta Ciclista de Vilafranca o la marxa BTT d'Olocau

Una imatge d'arxiu de la fira de Vilafranca

La celebració de festes i fires aquest estiu no serà fàcil. A la comarca dels Ports ja s’estan anunciant les suspensions d’alguns esdeveniments marcats al calendari del mes de juliol. Com la fira de la Magdalena de Vilafranca o la 5ena edició de la Marxa BTT d’Olocau del Rei.

Es manté la
Pasqua del Llosar

A Vilafranca enguany no es podrà celebrar la Fira de la Magdalena, ni tampoc la festa de Sant Cristòfol. La majoralia de Sant Cristòfol, ha emés un comunicat per confirmar la suspensió de la festivitat que estava prevista per als dies 4 i 5 de juliol. En canvi, l’ajuntament de Vilafranca anunciava que sí que es manté la festa local del dia de Pasqua del Llosar per al dilluns 1 de juny.

Pel que fa a les cites esportives d’aquest estiu, gran part també s’han hagut de suspendre. És el cas de la VI edició de la Volta Ciclista de Vilafranca, homenatge a Jofre Grau Biosca i la 5ena edició de la Marxa BTT d’Olocau del Rei prevista per al 21 de juny.

Tot i que en alguna d’aquestes cites no descarten traslladar la celebració a una altra data, de moment se sumen a la llista d’actes suspesos per la COVID-19. Però, en canvi, hi ha d’altres que es recuperen aquest cap de setmana, és el cas del parc d’aventura Saltapins, situat a la Fàbrica Giner de Morella, que obrirà a partir d’aquest dissabte 23 de maig.

Directe