Ximo Puig, de xiquet, amb mascareta

Save the Children ha engegat avui aquesta campanya de conscienciació amb una foto del president quan tenia tres anys

Ximo Puig, de xiquet, amb mascareta

I si la infància de Ximo Puig haguera estat marcada per l’emergència del coronavirus? Save the Children ha col·locat una màscara en les fotografies dels principals líders polítics quan eren xiquets i xiquetes per a demanar-los que es posen en el lloc de la infància i les famílies en situació de pobresa, els qui pitjor l’estan passant en la crisi econòmica i social de la Covid-19.

També ho ha fet amb Pedro Sánchez, Pablo Casado, Pablo Iglesias, Santiago Abascal o Inés Arrimadas

Així mateix, l’ONG ha gravat a diferents xiquets i xiquetes en tota Espanya perquè puguen fer arribar les seues preocupacions als líders polítics estatals i autonòmics.

Video Thumbnail
#QuéNadieQuedeAtrás - Llevamos la pandemia a la infancia de los líderes políticos
I si la infància de Ximo Puig haguera estat marcada per l'emergència del coronavirus? Save the Children ha col·locat una màscara en les fotografies dels principals líders polítics quan eren xiquets i xiquetes per a demanar-los que es posen en el lloc de la infància i les famílies en situació de pobr
Al vídeo de la campanya podem veure a un Ximo Puig de 3 anys amb mascareta

“Que ningú quede
enrere”

Tot això s’emmarca dins de la campanya #QueNadieQuedeAtrás que Save the Children ha llançat hui per a denunciar la falta de compromís polític amb les famílies en situació de pobresa durant l’emergència. A través d’aquesta iniciativa l’ONG demana al Govern, i a tots els partits polítics, que en els plans de resposta hi haja mesurades urgents que protegisquen als qui més el necessiten.

Com a part de la campanya i per a saber de quina manera està afectant la pandèmia a les llars espanyoles, Save the Children ha realitzat una enquesta online que revela que 4 de cada 10 famílies ha perdut l’ocupació de manera temporal i que quasi la meitat ha patit una retallada de sou de manera temporal. En les llars amb menys recursos, la crisi econòmica s’accentua més: 1 de cada 4 famílies vulnerables ja ha perdut l’ocupació de manera permanent o ha tingut una retallada de sou de manera permanent per l’emergència.

Directe