Vinaròs adequa les platges per a la nova temporada de bany

Per exemple, ja s’han instal·lat les casetes dels socorristes al Fortí i Fora del Forat

Vinaròs adequa les platges per a la nova temporada de bany

L’Ajuntament prepara les platges de la localitat per a la seua apertura al bany. En els darrers dies s’han instal·lat les casetes de primers auxilis a les platges del Fortí i Fora del Forat, que inclouen també l’espai d’atenció per a les persones amb mobilitat reduïda i les cadires amfíbies.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha explicat que “aquestes feines s’afegeixen a les tasques d’adequació que s’estan executant a tot el litoral per garantir unes platges i cales en òptimes condicions”. D’altra banda, ha indicat que també s’ha fet la instal·lació de la passarel·la de fusta que comunica la caseta de primers auxilis de la platja del Fortí amb la zona d’ombra. D’aquestes forma, les persones amb mobilitat reduïda poden esperar, amb molta més comoditat, el seu torn per entrar a l’aigua amb la cadira amfíbia.

Per la seua banda, el regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha assenyalat que “des de l’Ajuntament es treballa per garantir unes platges i cales en òptimes condicions, a l’espera que el Govern Central indique les normes que s’hauran d’aplicar durant aquest estiu amb motiu de la Covid-19”. Segons afegia “un cop tinguem coneixement de les normes farem tot el possible per adaptar-nos el més ràpid que puguem per garantir la seguretat dels banyistes que durant aquest estiu gaudiran de la nostra costa”.

Es repara
el litoral

L’Ajuntament continua avançant en les feines de recuperació de la costa. La setmana passada es van afegir, a les tasques que es van iniciar al mes d’abril, la reposició de les escales d’accés de la Cala Llanetes, la reparació de la rampa d’accés a la platja del Clot i la protecció de l’escullera de la Costa Sud.

En els propers dies també es farà la reposició de les escales d’accés al Triador, la retirada de pedres a la zona sud de la platja del Fortí i la redistribució de l’arena de la platja de Fora del Forat. Cal destacar que totes aquestes obres es fan a través de la contractació d’empreses de la localitat i la comarca per afavorir la reactivació econòmica.

Directe