Castellfort i Ares reobrin els bars amb el pas a la fase 1

Aquesta setmana sí han pogut començar la "nova normalitat"

Amb els primers dies dins de la fase 1 del desconfinament, les terrasses dels bars ja poden obrir a un 50% de la seua capacitat.

A localitats dels Ports com Ares del Maestrat, Castellfort i Vilafranca el canvi d’etapa es va permetre una setmana després que a la resta de la comarca, donat que pertanyen al Departament de Salut de Castelló i no al de Vinaròs com la resta.

Aquesta setmana “ja ha reobert el bar de Castellfort, una bona notícia que ens apropa un pas més a la ‘normalitat'”, segons apunten des de l’ajuntament a les xarxes socials. “Tot i així no podem oblidar que cal que tinguem precaució” i que “mantinguem la distància social”.

Per la seua part a Ares del Maestrat “poc a poc anem tornant a la normalitat” i, amb aquest pas a fase 1 “tenim el bar obert i avui uns quants veïns ja han aprofitat per a esmorzar”. Des de l’ajuntament, a les xarxes socials, han apuntat que “açò sí, respectant la distància social”. L’obertura de bars i comerços, tot i que amb limitacions, és una de les mesures de la fase 1 més esperada pels veïns, donat que el bar és un dels pocs llocs de trobament per als veïns dels pobles més menuts.

Aquestes dues poblacions, romandran al menys 14 dies en la fase 1, pel que avançarien a la següent etapa del desconfinament com a prompte el dia 1 de juny, amb la resta de la Comunitat Valenciana.

Directe