Reobri la biblioteca de Peníscola per a préstec i devolució de llibres

Es prioritzarà la petició prèvia via correu electrònic o telèfon per a mantenir les condicions higièniques i de desinfecció

Segons informa l’ajuntament de la localitat a les xarxes socials, aquesta setmana reobri ja la biblioteca de Peníscola, amb un horari de 13.30h a 20.00h de dilluns a divendres. La posada en marxa d’aquest servei està condicionat a les noves normatives sanitàries, com ara que “els usuaris hauran de mantenir la distància de seguretat de 1,5m, és obligatori l’ús de guants i la desinfecció de mans”. Per tal d’ajudar al compliment de la normativa, “la biblioteca tindrà a la disposició dels usuaris gel hidroalcohòlic”.

L’espai estarà obert per a oferir el servei de préstec i devolució de llibres i es prioritzarà la petició prèvia via correu electrònic o telèfon, d’aquesta forma de prepararan els materials per al préstec amb totes les condicions higièniques sanitàries recomanades. Per contra, estará limitat l’ús de la col·lecció de materials i únicament el personal del centre podrà manipular-los.

El que no estarà disponible són els ordinadors d’ús públic, que romanen clausurats “per prevenció”.

Directe