La Mata recorda les romeries de maig amb un vídeo

Les d'enguany no s'han pogut celebrar pel confinament

L’Ajuntament de La Mata, amb un missatge a les xarxes socials, ha recordat com “durant tots els anys, al mes de maig, els habitants de La Mata, com molts pobles de la comarca, tenen les seues romeries”, al que afegeixen que “aquest any per les circumstàncies que estem vivint no ha pogut ser, però esperem que tot vaja bé i poder gaudir-les l’any que ve”.

Amb el missatge, que està acompanyat amb un vídeo de record d’aquestes celebracions de primavera a La Mata d’altres anys, “des de l’ajuntament de La Mata volem agrair el vostre comportament i esforç durant aquests mesos i animar-vos a seguir endavant. Ja falta menys per poder estar tot el poble junts i tornar a la normalitat”.

Directe