Peníscola ofereix orientació psicològica telemàtica per a xiquets i joves

Es dona suport emocional pel confinament i el coronavirus

L’Equip Especialitzat d’Intervenció dels Serveis Socials Municipals (EEIA), està oferint el servei d’intervenció i orientació psicològica, de suport emocional, per part de la psicòloga de l’equip, de manera telemàtica.

Concretament, s’ha estat fent seguiment de totes les intervencions en el nucli familiar, iniciades abans de la crisi sanitària.A més, s’han derivat al servei nous casos per part de la treballadora social, que se sumen als casos que han arribat directament, a causa de l’estat de confinament.

“La coordinació contínua del servei amb els centres escolars, la unitat de Pediatria del Centre de Salut de Peníscola i la USMIA (Unitat de Salut Mental Infantil i Adolescent de l’Hospital Comarcal de Vinaròs) ha propiciat la derivació de nous casos a l’EEIA dels Serveis Socials Municipals, que s’han atés i s’atenen de manera telemàtica” ha explicat la regidora de l’àrea, María Jesús Albiol, qui ha agraït a Cristina Castell, la psicòloga del servei, “l’esforç que està realitzant, en coordinació amb la resta de l’equip dels Serveis Socials, per atendre no sols els casos en seguiment, sinó també el creixent nombre de casos derivats a conseqüència d’aquesta difícil situació” ha ampliat.

Directe