Els instituts es reuneixen amb Conselleria per amanir l’inusual fi de curs

Es confirma que les proves de selectivitat es faran als Instituts

Els instituts es reuneixen amb Conselleria per amanir l’inusual fi de curs

L’Institut d’Ensenyament Secundari de Vilafranca continua amb un final de curs diferent i molt peculiar com a conseqüència de la crisi sanitària generada per la Covid-19 i que ha fet variar totalment la marxa normal del curs acadèmic 2019-2020. A les darreres setmanes estan produint-se reunions amb la Inspecció Educativa de la Conselleria per tal de donar pautes per a la recta final de curs. Des de mitjans del mes de març no està sent possible fer les classes a les aules i s’està treballant via on-line amb els alumnes.

Un dels temes dels que es parla molt als mitjans de comunicació en matèria educativa durant la situació actual gira al voltant de com s’avaluarà aquest tercer trimestre del curs. Una avaluació que evidement comptarà amb moltes peculiaritats en aquesta ocasió.

Alfonso Roig és el director IES Vilafranca

El Cicle Formatiu d’Atenció Sociosanitària que s’imparteix a l’IES Vilafranca ha entrat també en la fase final de les classes. En aquestos mesos s’han realitzat les classes pràctiques que han hagut de ser adaptades a la realitat que estem vivint.

Encara que el tema estel·lar és l’EBAU, l’antiga selectivitat. L’Avaluació del Batxillerat per a l’accés a la Universitat i que afecta als alumnes més grans de l’IES Vilafranca, el 2º curs de Batxillerat. A les darreres hores han hagut importants noves informacions al voltant de com es plantejaran aquestes proves que la Conselleria ha fixat al mes de juliol i que es faran als propis instituts.

Pel moment caldrà esperar també quina és la evolució de la pandèmia sobre els diferents territoris per acabar de prendre totalment les decisions, però des de l’IES Vilafranca ens comenten com està la situació actualment i quins son els plans més immediats de cara a la finalització del curs 2019-2020 per a les classes de secundària i cicles formatius.

Directe