Els bombers rescaten un cadàver del Riu Sénia a Vinaròs

S'ha hagut de fer amb un helicòpter per la Unitat de Rescat de Muntanya

Els bombers rescaten un cadàver del Riu Sénia a Vinaròs

A primeres hores de la vesprada de divendres, els bombers del Parc del Baix Maestrat s’havien de mobilitzar per tal de rescatar a una persona que es trobava flotant a les aigües del riu Sénia al seu pas per Vinaròs. Sembla que haurien sigut uns joves, que anaven per l’anomenat camí de Sunyer, els qui haurien vist el cos d’una persona que surava a la vora del riu i han avisat als mossos al voltant de les 13.40.

Minuts després, segons informava la Guàrdia Civil, es comprovava que la persona estava mort. “Degut a la dificultat d’accés” a la zona, el Consorci Provincial de Bombers de Castelló “ha mobilitzat a la Unitat de Rescat de Muntanya, que aplegaven a la zona del rescat al voltant de les 17:30 hores.

Un cop allí, el cap de bombers de la Diputació sol·licitava realitzar l’operació de rescat fent servir un helicòpter amb la intervenció del 112 i es procedia a treure el cadàver del riu.

Presumptament es tractaria de Francesc Xavier, el veí d’Alcanar de 61 anys que va desaparèixer el dia 29 d´abril i al voltant del que s’havia llançat una alerta de recerca. Tot i això s’haurà d’esperar a la confirmació oficial de la identitat del cadàver.

L’operació ha finalitzat al voltant de les set de la tarda segons ha informat el mateix Consorci Provincial de Bombers, fent-se càrrec del tema els efectius de la Guàrdia Civil.

Directe