L’Ajuntament de Peníscola continua repartint de màscares per als majors de 65 anys

En una primera remesa en té més de 1900

L’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Peníscola ha posat en marxa avui el repartiment de mascaretes de protecció FFP2 que ha adquirit per als veïns i veïnes. El repartiment està duent-se a terme en diversos punts de distribució, on ha d’acudir cada veí en funció del domicili que conste en el padró municipal.

El repartiment s’ha iniciat aquesta setmana amb els majors de 65 anys, que han d’aportar el seu DNI o SIP a l’hora de recollir les mascaretes. En cas que ells no puguen desplaçar-se, poden recollir-les els seus familiars mostrant la identificació del major.

El període de repartiment és de 10.00h a 12.00h i es prolongarà fins al divendres 15 de maig. L’Ajuntament entrega, en aquesta primera remesa per als majors, més de 1900 mascaretes.

Aquestes se sumen a les 1000 mascaretes infantils que ja s’han repartit entre els més menuts, gràcies a la iniciativa de l’AMPA del CEIP Jaime Sanz, un nodrit nombre de voluntàries i la col·laboració de l’àrea de Benestar Social del consistori.

Directe