“Hem d’estar preparats per a rebre turistes per a quan puguen vindre”

L'Ajuntament de Peníscola impulsa la millora de la jardineria en el municipi

Amb l’arribada de la primavera, el consistori programa diverses accions de millora en l’embelliment d’espais públics. Durant aquests dies, concretament, s’estan intensificant els treballs en el nucli antic de la ciutat i els seus accessos on estan plantant-se flors en parterres i escocells, així com substituint vegetació en espais emblemàtics.

“Malgrat les circumstàncies, continuem treballant per mostrar la nostra millor cara, hem d’estar preparats per a rebre els nostres visitants i turistes per al moment en què puguen vindre; sense oblidar la gran quantitat de veïnes i veïns que resideixen en aquest nucli singular de la nostra població, un entorn únic que mereix tota la nostra cura” ha explicat l’edil de l’àrea de Medi Ambient, Miguel Castell, fent referència als primers treballs duts a terme en la ciutadella.

Les tasques en la millora de la jardineria s’estendran a tot el terme municipal, ha explicat, de manera gradual i ateses les necessitats específiques que té en aquests moments el Passeig Marítim, després dels efectes del temporal.

Directe