Peníscola torna a posar en marxa el mercat ambulant dels dilluns

Complint estrictament amb les mesures estipulades per les autoritats sanitàries

Des d’avui mateix nou parades de fruites, verdures i hortalisses estan ja a la disposició dels seus clients en el mercat periòdic de venda no sedentària que acull la ciutat en el recinte del centre d’estudis.

A partir d’aquest dilluns i en els pròxims, complint estrictament amb les mesures estipulades per les autoritats sanitàries, els compradors habituals en aquest espai es retroben amb l’oferta comercial d’alimentació.

Per als dilluns pròxims, l’àrea de Comerç de l’Ajuntament, realitzarà una consulta a la resta de comerciants que tenen lloc de venda en aquest mercat ambulant, per a conéixer els qui tenen intenció de muntar en les cites pròximes, més enllà de l’oferta d’alimentació, perquè en la fase 1 en la qual es troba la població ja es permet, complint unes normes de seguretat i aforament.

L’horari del mercat ambulant és de huit del matí fins a dos del migdia, horari que es manté també en aquesta represa de l’activitat.

Directe