Peníscola reobri les terrasses i crea un catàleg de promoció dels negocis oberts

Aquest dilluns la localitat entra en la fase 1 de la desescalada

Els negocis de restauració de Peníscola comencen l’obertura de les terrasses, en aquestes primeres hores en les quals el municipi estrena la fase 1 de la desescalada programada pel Govern.

Amb l’objectiu de “contribuir a visibilitzar la incorporació gradual de negocis a la reobertura”, tal com ha explicat la regidora de l’àrea de Turisme i Comerç, Raquel París, des de l’Ajuntament s’està treballant en la confecció d’un catàleg virtual que conté l’oferta comercial i de restauració que reobri al públic.

“Des de l’inici d’aquesta crisi hem donat suport promocional a tots els establiments de serveis essencials, a través d’una guia virtual que els ciutadans han pogut consultar i veure actualitzada en les nostres xarxes socials i portal web; incorporem, quan es va permetre, a l’oferta de restauració amb recollida en local o lliuraments a domicili i, en aquests moments en els quals ja se’ns permet reobrir les terrasses, estem ultimant el llançament d’una guia virtual específica per a establiments d’hostaleria” ha explicat París.

Tots els negocis que hagen obert o estiguen preparant el seu negoci per a obrir en els pròxims dies poden enviar un correu a l’àrea de Turisme amb totes les seues dades, així se’ls ha comunicat per a facilitar la publicació de la guia amb els primers establiments avui mateix.

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ofereix, a més, un servei d’informació de consulta a través de l’Oficina d’Informació Turística perquè tots aquells empresaris i comerciants locals puguen consultar informació oficial d’administracions superiors, d’una banda, i els veïns i veïnes puguen també conèixer via telefònica els locals als quals poden acudir i en quin horari d’obertura, per un altre. “Reinventem els serveis municipals per a ser útils i, per això, vull agrair a tot el meu equip, tant el personal tècnic i d’administració, com a l’equip d’informadors turístics, per la seua implicació i col·laboració en aquesta situació tan complicada” ha volgut subratllar París.

La regidora ha destacat així la importància de “oferir als nostres empresaris eines útils de promoció per a augmentar la visibilitat dels negocis locals, així com facilitar als veïns i veïnes les indicacions dels negocis que estan ja oberts al públic”.

Directe