L’organització de l’Aplec a Forcall col·labora amb els rotllos de Sant Cristòfol

Enguany no s'ha pogut fer la tradicional rogativa i jornada festiva a l’ermita de Sant Cristòfol

L’organització de l’Aplec a Forcall col·labora amb els rotllos de Sant Cristòfol

Encara que els forcallans, com la resta de pobles, no han pogut pujar enguany a Sant Cristòfol, els veïns igual han tingut el seu rotllo.

Degut a la pandèmia del coronavirus, la comissió organitzadora de l’Aplec a Forcall volia ajudar i donar suport a l’Ajuntament per fer front a aquesta emergència sanitària i sumar esforços en moments difícils com els que estem vivint amb el confinament. Des del consistori es va proposar a l’Aplec, com a opció de col·laboració, pagar i repartir els rotllos de Sant Cristòfol per tal de poder mantenir la tradició.

Així, el passat el dissabte, un grup reduït de joves de l’Aplec, sempre mantenint les distàncies i normes de seguretat, han passat per les cases del poble a repartir els rotllos i, a aprofitar per a informar, personalment, de la cancel·lació de la festa. Una mostra més que l’Aplec dels Ports no s’atura i que l’organització segueix amb ganes de treballar per la gent de la comarca.

Directe