Diputació transporta aliments per a famílies necessitades de Peníscola

Seran els serveis socials municipals i Creu Roja els que s'encarregaran de distribuir-los

Diputació transporta aliments per a famílies necessitades de Peníscola

Els voluntaris de Protecció Civil del Consorci Provincial de Bombers mantenen actiu l’operatiu per a traslladar aliments a les famílies necessitades durant l’actual estat d’emergència per la COVID-19, actuació que estan realitzant de manera periòdica de la mà de la Generalitat Valenciana.

L’última d’elles es va centrar ahir a Peníscola, localitat a la qual es van traslladar aliments que beneficiaran a unes 200 persones necessitades de la localitat. L’operatiu, en el qual van treballar els voluntaris de Protecció Civil de la Diputació de Castelló, es va centrar en recollir el menjar des de la seu del Banc d’Aliments de Castelló per al seu enviament a l’Ajuntament de Peníscola.

En concret, es tracta d’aliments que cobriran les necessitats de les famílies durant diverses setmanes, un enviament compost per 750 litres de llet, 480 d’arròs, 200 de pasta, 22 de llegums i 150 litres d’oli, a més d’una altra mena de material higiènic. Ara seran els serveis socials del consistori peniscolà, al costat de Creu Roja, els que s’encarregaran de repartir-lo entre els beneficiats.

Directe