El restaurant de Vallivana serà el primer en reobrir

Entre dilluns i dimecres tornen a l'activitat alguns bars i pràcticament tots els comerços

Foto: Miguel Ángel Troncho

A partir del dilluns 11 de maig, el restaurant de Vallivana obrirà de dilluns a dissabte, des de les sis del matí fins a les 17:30 de la vesprada. Com ells mateix anuncien “de moment només atendrem a la terrassa” amb servei de “cafeteria, esmorzars i dinars”. D’aquesta manera, i per ser els més matiners, serà el primer establiment de Morella en reobrir les seues portes després de que tots els establiments hostalers es veren obligats a fer-ho amb l’establiment de l’Estat d’Alarma.

Altres establiments que obriran les seues portes a partir de la propera setmana, quan el nostre territori entre en la Fase 1 de la desescalada, són:

▸ Raquel Pedro, dietista-nutricionista ▸ 11 de maig
▸ Aromes de Morella ▸ 13 de maig
▸ Fòssils Yeste ▸ 11 de maig
▸ Papereria F. Carceller ▸ 11 de maig
▸ Impremta F. Carceller ▸ 11 de maig
▸ Sabateria La Costa ▸ 11 de maig
▸ Electrodomésticos Eduardo Manero ▸ 11 de maig
▸ Pitarch & Olucha Advocats ▸ 13 de maig
▸ Casa Cosa ▸ 11 de maig
▸ Kiosco Colón ▸ 11 de maig
▸ Bar La Nevera ▸ 11 de maig
▸ Canyero’s Bar ▸ 11 de maig
▸ Hotel El Cid ▸ 13 de maig

La resta d’establiments o bé ja estaven oberts -com són els comerços d’alimentació- o bé són bars, hotels i restaurants que prefereixen esperar a obrir en una segona o tercera fase.

A més, l’ajuntament de Morella oferirà servei d’atenció al públic de manera presencial des de les 9.00 hores fins a les 14.00 hores, encara que és preferible continuar amb la via telemàtica. També tornarà ha haver-hi missa a la Basílica Arxiprestal amb aforament reduït.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “en la fase 1 que Morella entra demà es permet la mobilitat entre municipis, però no ens hem de relaxar i tindre cura en respectar les distàncies de seguretat entre persones i minimitzar el risc de contagi”. L’edil ha explicat que “a partir del dilluns i els pròxims dies obriran bars i comerços que fins ara estaven tancats, de manera que anem recuperant el teixit comercial de la ciutat”.

També cal remarcar que cal seguir les indicacions sobre la higiene personal i de vivenda. A més, s’han de mantindre la via pública neta i llençar les mascaretes utilitzades a la paperera, així com recollir els excrements de les mascotes. L’ajuntament continua repartint mascaretes, així com cartellera informativa per als establiments.

Pots consultar els horaris dels establiments oberts en la pàgina web de l’Ajuntament de Morella.

Directe