La Policia Local controla més de 1000 vehicles durant l’Estat d’Alarma

Ha interposat un total de 119 denúncies i 345 identificacions

La Policia Local de Peníscola continua establint controls en diversos punts dels accessos al municipi, així com a llocs de pas estratègics, de forma intermitent. Els agents revisen els permisos i acreditacions dels conductors amb l’objectiu de verificar que totes aquelles persones que circulen ho fan d’acord amb l’estipulat pel Govern per a la fase zero de la desescalada.

Des que es va decretar l’estat d’alarma, com a conseqüència de l’emergència sanitària provocada pel COVID-19, fins al dia d’ahir, la Policia Local de Peníscola ha realitzat 345 identificacions i ha interposat un total de 119 denúncies, mentre que el nombre de vehicles controlats ha sigut de 1085, destacant especialment els més de 300 controls efectuats en els dies previs i durant el pont de maig.

Directe