La policia local denuncia a 12 adults que organitzen un aniversari

A més s'ha hagut de tallar els accessos al mur de la zona portuària

La policia local de Vinaròs ha denunciat avui a 12 adults que, incomplint les normes de l’estat d’alarma, havien organitzat una festa d’aniversari.

“La gent està fent un gran esforç per complir les normes confinament, les distàncies de seguretat, els horaris dels passejos, però sempre hi ha un grup d’irresponsables que es dediquen a celebrar aniversaris”, han apuntat a les xarxes socials.

Però no és l’única intervenció que han hagut de ver durant aquest dimecres, donat que “davant la irresponsabilitat d’alguns per no respectar les distàncies de seguretat acordades per les autoritats sanitàries, ens hem vist obligats a tallar els accessos al mur per als vianants de la zona portuària”.

Des de les xarxes socials de la policia vinarossenca recorden, a més, que “està prohibit el bany en les platges i cales, només està permès el passeig per l’arena”. Ahir dimarts van denunciar “per este motiu a diverses persones que estaven banyant-se en la platja Barbiguera”. Recorden que “només està autoritzat la natació per aquells esportistes professionals o federats”.

Directe