Les perruqueries de Xert han decidit obrir el 12 de maig

Els establiments ja tenen nombroses cites prèvies

Alícia està desinfectant la perruqueria per reobrir

L’inici de la fase 0 permetrà que les perruqueries es recuperen a poc a poc, però amb la incertesa de quin serà el seu futur, ja que des de l’inici de la pandèmia amb el tancament dels locals i la caiguda de la clientela han sofert importants pèrdues que difícilment podran recuperar.

Amb l’obertura de les perruqueries s’estableix l’obligatorietat d’utilitzar mascaretes per part de treballadors i clients en tot moment, les tovalles hauran de ser d’un sol ús i tan sols podran estar dins del local tants clients com nombre de treballadors. A més, no podran disposar-se de revistes o premsa per evitar al màxim el contacte d’objectes per part del públic. D’altra banda, els horaris hauran de ser directament destinats a afavorir el servei a les persones majors que tindran preferència davant la resta dels col·lectius. Mesures que dificultaran el treball dels perruquers i perruqueres, ja que no podran treballar com abans i la inversió en material serà major, en aquest sentit, Alícia ha destacat, que gràcies a les ajudes que reben els salons podran pal·liar els efectes de la pandèmia.

Ara però, el més important és garantir la màxima seguretat tant dels treballadors com dels clients. És per això que les perruqueries de Xert han decidit obrir el 12 de maig per garantir més seguretat.

Alícia Domènech és perruquera de Xert

Tot i que encara queda una setmana perquè obrin les perruqueries de Xert, Alícia assegura que el que sí que està clar és que serà una obertura amb molta feina, ja que són moltes les persones les que han demanat cita. Ara però caldrà esperar al torn.

Directe