Es reparteixen mascaretes entre els xiquets de l’escola de Peníscola

El repartiment es finalitzarà entre demà dimarts i despús-demà

Es reparteixen mascaretes entre els xiquets de l’escola de Peníscola

Avui s’ha iniciat el repartiment de les màscares infantils confeccionades per voluntàries, en col·laboració amb l’AMPA i l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament, al costat de RH Hotels, que han aportat part del material per a la seua confecció.

L’AMPA del CEIP Jaime Sanz del nostre municipi ha començat el repartiment de 380 lots de material als seus associats, que inclouen màscara i material escolar pendent de lliurament als alumnes de primària. El repartiment es finalitzarà entre demà dimarts i despús-demà.

A més,la regidoria de Cultura i Educació ha inclòs en aquests lots un diploma per als més xicotets, que reconeix el seu bon comportament durant aquesta crisi sanitària. Els diplomes s’entregaran a tots els alumnes del centre,així com als xiquets de la Ludoteca municipal.

Quant a les màscares, per a les xiquetes i xiquets que no cursen la primària en el col·legi públic del nostre municipi, podran sol·licitar-les en els Serveis Socials municipals, on l’AMPA depositarà 200 màscares, a partir del dijous d’aquesta mateixa setmana.

Directe