Herbers acudeix a La Tossa des de casa

Amb un vídeo que segueix tots els passos de la romeria que comença amb la benedicció de les rotlletes

Els veïns d’Herbers passen cada any tot un dia ple de tradicions representades pels cants i resos que estan plens d’alegria i que els mateixos veïns interpreten en llatí. És la rogativa a La Tossa, una de les muntanyes més altes de la comarca dels Ports. Des d’allà dalt hi ha una vista privilegiada de la comarca i del Baix Aragó, fins i tot en dies clars es veuen fins els Pirineus.

Cada any, la festa continua amb un dinar al monte i en acabar es torna al poble. A les cinc de la vesprada la gent que no ha pogut pujar a la Tossa rep al carrer del sol als que tornen de la rogativa. Enguany, però, ningú ha pogut anar-hi físicament, però la festa s’ha viscut des de casa amb un vídeo que recull tots els passos d’aquesta tradicional romeria.

Directe